Агол Киото, Киото, жолт | Мебел Виденов
Киото

Агол , жолт

Агол Киото 1
Агол Киото 2
Агол Киото 3
Агол Киото 4
Агол Киото 5
Агол Киото 6
Агол Киото 7
Агол Киото 8
Агол Киото 9
Агол Киото 1_thumb
Агол Киото 2_thumb
Агол Киото 3_thumb
Агол Киото 4_thumb
Агол Киото 5_thumb
Агол Киото 6_thumb
Агол Киото 7_thumb
Агол Киото 8_thumb
Агол Киото 9_thumb
9700 ден
Попуст: -33%
6400 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

жолт

Бесплатна достава: 10 дена

Агол Киото
Димензии:
- L82 B82 H76 см.
Лицев материјал:
- полиестер текстил
Тапацир / пополнување:
- седишта / потпирачи за грб: полиуретанска пена Т 25/38, 3033 5 см.
Градба:
- иверица, ПДВ
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 83/83/77 см, тежина 23 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Киото 200.00 ден. 400.00 ден. 200.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени