Аголен плакар Селе, Селе, даб вотан + бел сјај | Мебел Виденов
Селе

Аголен плакар , даб вотан + бел сјај

Аголен плакар Селе 1
Аголен плакар Селе 2
Аголен плакар Селе 3
Аголен плакар Селе 4
Аголен плакар Селе 5
Аголен плакар Селе 1_thumb
Аголен плакар Селе 2_thumb
Аголен плакар Селе 3_thumb
Аголен плакар Селе 4_thumb
Аголен плакар Селе 5_thumb
18400 ден
14000 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Аголен плакар Селе
Димензии:
- L78 B78 H195 см.
Основа:
- иверка
Врати / предна страна:
- бел сјај
- метални рачки
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 199/80/4 см, тежина 34,8 кг.
Пакет 2: 85/79/7 см, тежина 22 кг.
Пакет 3: 197/54/4 см, тежина 16,6 кг.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Селе 1000.00 ден. 400.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не