Аголна гарнитура Акира на спуштање, Акира, светло розева | Мебел Виденов
Акира

Аголна гарнитура на спуштање , светло розева

Аголна гарнитура Акира на спуштање 1
Аголна гарнитура Акира на спуштање 2
Аголна гарнитура Акира на спуштање 3
Аголна гарнитура Акира на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Акира на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Акира на спуштање 3_thumb
57500 ден
42000 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L252 B168 H88 см
- област за спиење: 140/212 см.
Предности:
- функција за спиење - душек на извлекување
- сандак
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Слични производи
Последно видени