Аголна гарнитура Амато на спуштање, Амато, сив + црн | Мебел Виденов
Амато

Аголна гарнитура на спуштање , сив + црн

Аголна гарнитура Амато на спуштање 1
Аголна гарнитура Амато на спуштање 2
Аголна гарнитура Амато на спуштање 3
Аголна гарнитура Амато на спуштање 4
Аголна гарнитура Амато на спуштање 5
Аголна гарнитура Амато на спуштање 6
Аголна гарнитура Амато на спуштање 7
Аголна гарнитура Амато на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Амато на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Амато на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Амато на спуштање 4_thumb
Аголна гарнитура Амато на спуштање 5_thumb
Аголна гарнитура Амато на спуштање 6_thumb
Аголна гарнитура Амато на спуштање 7_thumb
57700 ден
Попуст: -41%
33500 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Лев

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L300 B203 H72 см.
- област за спиење: 150/250 см.
Лицев материјал:
- полиестер текстил серија Веста
Тапацир/пополнување:
- основа: цик-цак пружини, појаси на тапацир 9 см.
- полнење - полиуретанска пена Т30/33, 12 см.; вата
Градба:
- цврсто дрво, иверица
Предности:
* функција на креветот - душек на извлекување и грб на спуштање
* сандак
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Потпирачите за рака на софата НЕ се наменети за седење. Секое динамично оптеретување или седење на нив може да доведе до деформации во нивниот изглед и структурен интегритет.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 163/102/63 см, тежина 51 кг.
Пакет 2: 201/110/74 см, тежина 50 кг.
Пакет 3: 100/54/52 см, тежина 23 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Амато 300.00 ден. 1600.00 ден. 500.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не