Аголна гарнитура Амиреј на спуштање + 2 табуретки, Амиреј, портокалова | Мебел Виденов
Амиреј

Аголна гарнитура на спуштање , портокалова

Аголна гарнитура Амиреј на спуштање + 2 табуретки 1
Аголна гарнитура Амиреј на спуштање + 2 табуретки 2
Аголна гарнитура Амиреј на спуштање + 2 табуретки 3
Аголна гарнитура Амиреј на спуштање + 2 табуретки 4
Аголна гарнитура Амиреј на спуштање + 2 табуретки 5
Аголна гарнитура Амиреј на спуштање + 2 табуретки 6
Аголна гарнитура Амиреј на спуштање + 2 табуретки 7
Аголна гарнитура Амиреј на спуштање + 2 табуретки 1_thumb
Аголна гарнитура Амиреј на спуштање + 2 табуретки 2_thumb
Аголна гарнитура Амиреј на спуштање + 2 табуретки 3_thumb
Аголна гарнитура Амиреј на спуштање + 2 табуретки 4_thumb
Аголна гарнитура Амиреј на спуштање + 2 табуретки 5_thumb
Аголна гарнитура Амиреј на спуштање + 2 табуретки 6_thumb
Аголна гарнитура Амиреј на спуштање + 2 табуретки 7_thumb
58900 ден
45600 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Аголна гарнитура Амиреј на спуштање + 2 табуретки
Димензии:
- L262 B220 H76 см.
- област за спиење: 188/120
Лицев материјал:
- полиестер текстил
Тапацир:
- основа: цик-цак пружини
- полнење - полиуретанска пена N2730, полиестерска обвивка, дополнителни материјали за тапацир
Градба:
- цврсто дрво, иверица
Предности:
* функција на креветот - душек на извлекување
* пружински механизам за подигнување на сандакот
* комплетот вклучува 2 столици
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 4
Пакет 1: 137/97/74 см, тежина 49,75 кг.
Пакет 2: 161/97/74 см, тежина 50,35 кг.
Пакет 3: 97/63/45 см, тежина 17,5 кг.
Пакет 4: 97/36/59 см, тежина 22,8 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Амиреј 400.00 ден. 1500.00 ден. 400.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не