Аголна гарнитура Андиело на спуштање, Андиело, темно беж + црна | Мебел Виденов
Андиело

Аголна гарнитура , темно беж + црна

Аголна гарнитура Андиело на спуштање 1
Аголна гарнитура Андиело на спуштање 2
Аголна гарнитура Андиело на спуштање 3
Аголна гарнитура Андиело на спуштање 4
Аголна гарнитура Андиело на спуштање 5
Аголна гарнитура Андиело на спуштање 6
Аголна гарнитура Андиело на спуштање 7
Аголна гарнитура Андиело на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Андиело на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Андиело на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Андиело на спуштање 4_thumb
Аголна гарнитура Андиело на спуштање 5_thumb
Аголна гарнитура Андиело на спуштање 6_thumb
Аголна гарнитура Андиело на спуштање 7_thumb
46800 ден
34900 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L286 B160 H75-90 см.
- област за спиење: 120/210 см.
Лицев материјал:
- луксузна ткаенина, полиестер
Тапацир / пополнување:
- Полиуретанска пена N2730, создава поголема удобност при седење
- полиестерска обвивка 150 г / кв.м.
Градба:
- цврсто дрво, иверица
Предности:
* Универзален
* функција на спиење
* сандак 1 пар.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 4
Пакет 1: 142/94/73 см, тежина 54,3 кг.
Пакет 2: 162/78/73 см, тежина 39 кг.
Пакет 3: 38/84/60 см, тежина 14,4 кг.
Пакет 4: 38/84/60 см, тежина 14,4 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Андиело 400.00 ден. 1400.00 ден. 400.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Комбинирайте с:
Последно видени

Следете не