Аголна гарнитура Андрија на спуштање, Андрија, светло беж + кафеава | Мебел Виденов
Андрија

Аголна гарнитура , светло беж + кафеава

Аголна гарнитура Андрија на спуштање 1
Аголна гарнитура Андрија на спуштање 2
Аголна гарнитура Андрија на спуштање 3
Аголна гарнитура Андрија на спуштање 4
Аголна гарнитура Андрија на спуштање 5
Аголна гарнитура Андрија на спуштање 6
Аголна гарнитура Андрија на спуштање 7
Аголна гарнитура Андрија на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Андрија на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Андрија на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Андрија на спуштање 4_thumb
Аголна гарнитура Андрија на спуштање 5_thumb
Аголна гарнитура Андрија на спуштање 6_thumb
Аголна гарнитура Андрија на спуштање 7_thumb
38800 ден
28400 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L270 B153 H80 см.
- област за спиење 135/202 см.
Лицев материјал:
- полиестер текстил
Тапацир:
- основа: цврсто дрво, ленти за тапацир.
- полнење: полиуретанска пена N2538 8 см; полиестерска памучна волна 150 г.
Градба:
- иверица, цврсто дрво, ПДВ
Предности:
Универзална (левата / десната насока е одредена за време на монтирањето)
Механизам за кревет - влечење од седиште - паѓање наназад
Сандак (1 пар.)
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 4
Пакет 1: 131/93/59 см, тежина 42 кг.
Пакет 2: 156/71/70 см, тежина 29 кг.
Пакет 3: 156/59/34 см, тежина 17,5 кг.
Пакет 4: 87/59/34 см, тежина 10,5 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Андрија 700.00 ден. 1600.00 ден. 500.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не