Аголна гарнитура Антонио, Антонио, сиво-беж кожа | Мебел Виденов
Антонио

Аголна гарнитура , сиво-беж кожа

Аголна гарнитура Антонио 1
Аголна гарнитура Антонио 2
Аголна гарнитура Антонио 3
Аголна гарнитура Антонио 4
Аголна гарнитура Антонио 5
Аголна гарнитура Антонио 6
Аголна гарнитура Антонио 7
Аголна гарнитура Антонио 1_thumb
Аголна гарнитура Антонио 2_thumb
Аголна гарнитура Антонио 3_thumb
Аголна гарнитура Антонио 4_thumb
Аголна гарнитура Антонио 5_thumb
Аголна гарнитура Антонио 6_thumb
Аголна гарнитура Антонио 7_thumb
79900 ден
59700 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 15 дена

Димензии:
L273 B234 H90 см
Основа на материјал:
- иверица
- цврсто дрво
Тип на тапацир:
- еко кожа
Основа  на седишта:
- цик-цак и покет пружини
Пополнување:
- полиуретанска пена
- силиконизиран памук
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Антонио 700.00 ден. 1500.00 ден. 1100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не