Аголна гарнитура Атланта на спуштање, Атланта, црн + светло сива | Мебел Виденов
Атланта

Аголна гарнитура , црн + светло сива

Аголна гарнитура Атланта на спуштање 1
Аголна гарнитура Атланта на спуштање 2
Аголна гарнитура Атланта на спуштање 3
Аголна гарнитура Атланта на спуштање 4
Аголна гарнитура Атланта на спуштање 5
Аголна гарнитура Атланта на спуштање 6
Аголна гарнитура Атланта на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Атланта на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Атланта на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Атланта на спуштање 4_thumb
Аголна гарнитура Атланта на спуштање 5_thumb
Аголна гарнитура Атланта на спуштање 6_thumb
40000 ден
29300 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L258 B157 H80 см.
- место за спиење: 130/203 см.
Лицев материјал:
- текстил
Тапацир/полнење:
- полнење: полиуретанска пена 2538 H10 см., вата 150 гр.
- тапацирски ремени
Градба:
- иверица, цврсто дрво
Предности:
* Универзален – насоката се одредува за време на монтирањето.
* Функција кревет: метален механизам за рамка за душек
* Сандак 1 пар.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
 За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 4
Пакет 1: 141/92/73 см, тежина 46 кг.
Пакет 2: 170/78/73 см, тежина 33 кг.
Пакет 3: 90/58/27 см, тежина 13 кг.
Пакет 4: 90/58/27 см, тежина 13 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Атланта 700.00 ден. 1500.00 ден. 500.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не