Аголна гарнитура Авеста на спуштање, Авеста, сива | Мебел Виденов
Авеста

Аголна гарнитура на спуштање , сива

Аголна гарнитура Авеста на спуштање 1
Аголна гарнитура Авеста на спуштање 2
Аголна гарнитура Авеста на спуштање 3
Аголна гарнитура Авеста на спуштање 4
Аголна гарнитура Авеста на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Авеста на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Авеста на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Авеста на спуштање 4_thumb
66900 ден
Попуст: -39%
40500 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Лев
сива

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L284 B166 H103,5 см
- област за спиење: 138/245 см.
Основа:
- пружини цик-цак
Пополнување:
- полиуретанска пена
Предности:
- функција за спиење - душек на извлекување
- сандак
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакети: 2
Пакување 1: 180/85/101 см, тежина 63,3 кг.
Пакување 2: 110/85/171 см, тежина 61,2 кг.


Слични производи
Последно видени