Аголна гарнитура Белаџио, Белаџио, сив меланж + бела кожа | Мебел Виденов
Белаџио

Аголна гарнитура , сив меланж + бела кожа

Аголна гарнитура Белаџио 1
Аголна гарнитура Белаџио 2
Аголна гарнитура Белаџио 3
Аголна гарнитура Белаџио 4
Аголна гарнитура Белаџио 5
Аголна гарнитура Белаџио 6
Аголна гарнитура Белаџио 1_thumb
Аголна гарнитура Белаџио 2_thumb
Аголна гарнитура Белаџио 3_thumb
Аголна гарнитура Белаџио 4_thumb
Аголна гарнитура Белаџио 5_thumb
Аголна гарнитура Белаџио 6_thumb
50600 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии: L295 B225 H75 см.
Материјал на основа:
-ПДЧ
-Солесто дрво
Тип на тапацир:
-Тестил
-Еко кожа
Основа на седишта:
-Цик-цак пружини
Пополнување:
-Полиуретанска пена
-Полистерска волна
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Белаџио 700.00 ден. 2200.00 ден. 700.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не