Аголна гарнитура Бохо на спуштање, Бохо, темно зелена | Мебел Виденов
Бохо

Аголна гарнитура , темно зелена

Аголна гарнитура Бохо на спуштање 1
Аголна гарнитура Бохо на спуштање 2
Аголна гарнитура Бохо на спуштање 3
Аголна гарнитура Бохо на спуштање 4
Аголна гарнитура Бохо на спуштање 5
Аголна гарнитура Бохо на спуштање 6
Аголна гарнитура Бохо на спуштање 7
Аголна гарнитура Бохо на спуштање 8
Аголна гарнитура Бохо на спуштање 9
Аголна гарнитура Бохо на спуштање 10
Аголна гарнитура Бохо на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Бохо на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Бохо на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Бохо на спуштање 4_thumb
Аголна гарнитура Бохо на спуштање 5_thumb
Аголна гарнитура Бохо на спуштање 6_thumb
Аголна гарнитура Бохо на спуштање 7_thumb
Аголна гарнитура Бохо на спуштање 8_thumb
Аголна гарнитура Бохо на спуштање 9_thumb
Аголна гарнитура Бохо на спуштање 10_thumb
38000 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L260 B160 H82 см.
- место за спиење: 144/210 см
Лицев материјал:
- текстил: полиестер
Тапацир/полнење:
- сунѓер со висина од 8 см. N30; полиестерска вата
* Универзален – насоката се одредува за време на монтажата.
* Функција кревет: рамка за душек
- сандак 1 бр.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 162/78/32 см. Тежина 38,8 кг.
Пакет 2: 142/92/42 см. Тежина 33,6 кг.
Пакет 3: 92/54/44 см. Тежина 17,7 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Бохо 700.00 ден. 1400.00 ден. 400.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не