Аголна гарнитура Дафини, на спуштање, Дафини, темно сива + сива | Мебел Виденов
Дафини

Аголна гарнитура , темно сива + сива

Аголна гарнитура Дафини, на спуштање 1
Аголна гарнитура Дафини, на спуштање 2
Аголна гарнитура Дафини, на спуштање 3
Аголна гарнитура Дафини, на спуштање 4
Аголна гарнитура Дафини, на спуштање 5
Аголна гарнитура Дафини, на спуштање 6
Аголна гарнитура Дафини, на спуштање 7
Аголна гарнитура Дафини, на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Дафини, на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Дафини, на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Дафини, на спуштање 4_thumb
Аголна гарнитура Дафини, на спуштање 5_thumb
Аголна гарнитура Дафини, на спуштање 6_thumb
Аголна гарнитура Дафини, на спуштање 7_thumb
20500 ден
Попуст: -35%
13200 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L211 B123 H71 см.
- област за спиење: 133/211 см.
Лицев материјал:
- полиестер, серија Сахара
Тапацир/пополнување:
- основа: иверица
- пополнување: пенополиуретан N2538, 7 см.
Градба:
- цврсто дрво, иверица
Предности:
* функција кревет - продолжување на седиштето и грб на спуштање
* сандак
* универзален модел
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 153/83/42 см, тежина - 36,5 кг.
Пакет 2: 153/71/42 см, тежина - 21 кг.
Пакет 3: 123/62/50 см, тежина - 27,5 кг.
Слични производи
Последно видени