Аголна гарнитура Долче на спуштање, Долче, црвен + сив | Мебел Виденов
Долче

Аголна гарнитура на спуштање , црвен + сив

Аголна гарнитура Долче на спуштање 1
Аголна гарнитура Долче на спуштање 2
Аголна гарнитура Долче на спуштање 3
Аголна гарнитура Долче на спуштање 4
Аголна гарнитура Долче на спуштање 5
Аголна гарнитура Долче на спуштање 6
Аголна гарнитура Долче на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Долче на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Долче на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Долче на спуштање 4_thumb
Аголна гарнитура Долче на спуштање 5_thumb
Аголна гарнитура Долче на спуштање 6_thumb
53600 ден
36400 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L324 B155 H82 см.
- област за спиење: 113/324 см.
Лицев материјал:
- луксузна ткаенина, полиестер
Тапацир / пополнување:
- полиуретанска пена N3033S 10 см.
- полиестерска обвивка
Градба:
- цврсто дрво, иверица
Предности:
* моделот има две идентични должини на лежанките
* функција на спиење - механизам на душек за повлекување
* декоративни перници 4 парчиња, отстранливи навлаки со патент.
* сандаци - 2 парчиња.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 156/78/83 см, тежина 64 кг.
Пакет 2: 155/84/83 см, тежина 65 кг.
Пакет 3: 155/84/83 см, тежина 65 кг.
 
Слични производи
Последно видени