Аголна гарнитура Џастин на спуштање, Џастин, темно кафеава | Мебел Виденов
Џастин

Аголна гарнитура на спуштање , темно кафеава

Аголна гарнитура Џастин на спуштање 1
Аголна гарнитура Џастин на спуштање 2
Аголна гарнитура Џастин на спуштање 3
Аголна гарнитура Џастин на спуштање 4
Аголна гарнитура Џастин на спуштање 5
Аголна гарнитура Џастин на спуштање 6
Аголна гарнитура Џастин на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Џастин на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Џастин на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Џастин на спуштање 4_thumb
Аголна гарнитура Џастин на спуштање 5_thumb
Аголна гарнитура Џастин на спуштање 6_thumb
31800 ден
21300 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Гарнитурата „Џастин“ е од колекцијата „Европа“ специјално направена за Мебел Виденов.
- димензии: L226 B165 H72 см.
* површина за спиење 149/195 см.
- материјал за лице: текстил 100% полиестер
- тапацир: пена Т25; Т30, полиестерска волна 100-200 г / кв.м
- основа на тапацир: зиг-заг пружини + појаси
- конструкција: цврсто дрво, иверица, иверица
Предности:
Универзален (лева / десна страна што треба да се утврди за време на монтирањето)
Механизам за кревет - се повлекува со зиг-заг пружини и појаси
Подигнување на сандакот со пружинен механизам
Навлаки за пеници што се вадат со патент
Добијте поголема удобност и задоволство дома со гарнитурата Џастин. Тапацирната база со зиг-заг пружини и појаси во комбинација со пена со соодветна густина за одделните зони дава неспоредливо чувство на удобност. Душекот на извлекување за креветот има иста мекост како седиштето, што е гаранција за мирен сон. Сандакот за складирање имаат механизам за подигнување, кој го олеснува користењето на просторот под софата за чување на предмети за домаќинството. Гаранција за зачувување на квалитетите на софата и добриот изглед е силниот и густ тапацир со одлична отпорност на стареење. Моделот доаѓа во здрав и лесен пакет што може да се носи со упатства за монтирање кои лесно се следат. Откако ќе ја поставите софата во просторот предвиден за неа, прицврстете ги деловите заедно.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри заради можноста за сечење на тапацирот.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 130/90/74 см, тежина 51 кг.
Пакет 2: 169/73/74 см, тежина 48 кг.
Слични производи
Последно видени