Аголна гарнитура Фелини на извлекување, Фелини, кафеава | Мебел Виденов
Фелини

Аголна гарнитура на извлекување , кафеава

Аголна гарнитура Фелини на извлекување 1
Аголна гарнитура Фелини на извлекување 2
Аголна гарнитура Фелини на извлекување 3
Аголна гарнитура Фелини на извлекување 4
Аголна гарнитура Фелини на извлекување 5
Аголна гарнитура Фелини на извлекување 1_thumb
Аголна гарнитура Фелини на извлекување 2_thumb
Аголна гарнитура Фелини на извлекување 3_thumb
Аголна гарнитура Фелини на извлекување 4_thumb
Аголна гарнитура Фелини на извлекување 5_thumb
73000 ден
46100 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Димензии:
- L255 B193 H78 см.
- област за спиење: 192/120
Лицев материјал:
- полиестер текстил
Тапацир:
- основа: цик-цак пружини
- тапацир на седишта: полиуретанска пена 8 см N 25, вата од полиестер, дополнителни тапацирски материјали
- поддушек - полиуретанска пена 6 см N25, вата од полиестер
Градба:
- цврсто дрво, иверица
Предности:
* функција кревет - душек на извлекување
* сандак со механизам за подигнување
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 160/92/80 см, тежина 63 кг.
Пакет 2: 193/97/80 см, тежина 60 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Фелини 700.00 ден. 1700.00 ден. 600.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не