Аголна гарнитура Фелини на спуштање, Фелини, сив | Мебел Виденов
Фелини

Аголна гарнитура на спуштање , сив

Аголна гарнитура Фелини на спуштање 1
Аголна гарнитура Фелини на спуштање 2
Аголна гарнитура Фелини на спуштање 3
Аголна гарнитура Фелини на спуштање 4
Аголна гарнитура Фелини на спуштање 5
Аголна гарнитура Фелини на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Фелини на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Фелини на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Фелини на спуштање 4_thumb
Аголна гарнитура Фелини на спуштање 5_thumb
66800 ден
52600 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

сив

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L255 B193 H78 см.
- област за спиење: 192/120
Лицев материјал:
- полиестер текстил
Тапацир:
- основа: цик-цак пружини
- тапацир на седишта: полиуретанска пена 8 см N 25, вата од полиестер, дополнителни тапацирски материјали
- поддушек - полиуретанска пена 6 см N25, вата од полиестер
Градба:
- цврсто дрво, иверица
Предности:
* функција кревет - душек на извлекување
* сандак со механизам за подигнување
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 160/92/80 см, тежина 63 кг.
Пакет 2: 193/97/80 см, тежина 60 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Фелини 300.00 ден. 1300.00 ден. 400.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не