Аголна гарнитура Фелини на извлекување, Фелини, светло кафеава | Мебел Виденов
Фелини

Аголна гарнитура на извлекување , светло кафеава

Аголна гарнитура Фелини на извлекување 1
Аголна гарнитура Фелини на извлекување 2
Аголна гарнитура Фелини на извлекување 3
Аголна гарнитура Фелини на извлекување 4
Аголна гарнитура Фелини на извлекување 5
Аголна гарнитура Фелини на извлекување 1_thumb
Аголна гарнитура Фелини на извлекување 2_thumb
Аголна гарнитура Фелини на извлекување 3_thumb
Аголна гарнитура Фелини на извлекување 4_thumb
Аголна гарнитура Фелини на извлекување 5_thumb
66900 ден
Попуст: -25%
49900 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Лев

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L255 B193 H78 см.
- област за спиење: 192/120
Лицев материјал:
- полиестер текстил
Тапацир:
- основа: цик-цак пружини
- тапацир на седишта: полиуретанска пена 8 см N 25, вата од полиестер, дополнителни тапацирски материјали
- поддушек - полиуретанска пена 6 см N25, вата од полиестер
Градба:
- цврсто дрво, иверица
Предности:
* функција кревет - душек на извлекување
* сандак со механизам за подигнување
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 160/92/80 см, тежина 63 кг.
Пакет 2: 193/97/80 см, тежина 60 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Фелини 300.00 ден. 1300.00 ден. 400.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени