Аголна гарнитура Фотуро, Фотуро, тиркизна | Мебел Виденов
Фотуро

Аголна гарнитура , тиркизна

Аголна гарнитура Фотуро 1
Аголна гарнитура Фотуро 2
Аголна гарнитура Фотуро 3
Аголна гарнитура Фотуро 4
Аголна гарнитура Фотуро 5
Аголна гарнитура Фотуро 6
Аголна гарнитура Фотуро 1_thumb
Аголна гарнитура Фотуро 2_thumb
Аголна гарнитура Фотуро 3_thumb
Аголна гарнитура Фотуро 4_thumb
Аголна гарнитура Фотуро 5_thumb
Аголна гарнитура Фотуро 6_thumb
32800 ден
20200 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Аголна гарнитура Фотуро
Димензии:
- L222 B153 H75 см.
Лицев материјал:
- текстил 100% полиестер
Тапацир:
- пена N30
Основа на тапацир:
- пружини
Конструкција:
- иверица, цврсто дрво, шпер плоча
Предности:

*Универзален

Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.

Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.

Број пакети: 3
Пакет 1: 132/67/46 см., тежина - 23 кг.
Пакет 2: 140/74/33 см., тежина - 31 кг.
Пакет 3: 80/32/45 см., тежина - 12 кг. 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Фотуро 700.00 ден. 1200.00 ден. 400.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не