Аголна гарнитура Хавана на спуштање + 2 табуретки, Хавана, тиркиз | Мебел Виденов
Хавана

Аголна гарнитура на спуштање , тиркиз

Аголна гарнитура Хавана на спуштање + 2 табуретки 1
Аголна гарнитура Хавана на спуштање + 2 табуретки 2
Аголна гарнитура Хавана на спуштање + 2 табуретки 3
Аголна гарнитура Хавана на спуштање + 2 табуретки 4
Аголна гарнитура Хавана на спуштање + 2 табуретки 5
Аголна гарнитура Хавана на спуштање + 2 табуретки 6
Аголна гарнитура Хавана на спуштање + 2 табуретки 7
Аголна гарнитура Хавана на спуштање + 2 табуретки 1_thumb
Аголна гарнитура Хавана на спуштање + 2 табуретки 2_thumb
Аголна гарнитура Хавана на спуштање + 2 табуретки 3_thumb
Аголна гарнитура Хавана на спуштање + 2 табуретки 4_thumb
Аголна гарнитура Хавана на спуштање + 2 табуретки 5_thumb
Аголна гарнитура Хавана на спуштање + 2 табуретки 6_thumb
Аголна гарнитура Хавана на спуштање + 2 табуретки 7_thumb
90000 ден
62100 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

тиркиз

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L271 B262 H90 см.
- област за спиење: 139/218 см.
Лицев материјал:
- полиестер серија Навара
Тапацир-пополнување:
- полнење - пенополиуретан Т30/33, 12 см.; вата
Градба:
- цврсто дрво, иверица
Предности:
* функција на креветот - душек на извлекување и грб што се спушта
* сандак
* универзален модел
* 2 табуретки
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Потпирачите за рака на софата НЕ се наменети за седење. Секое динамично оптеретување или седење на нив може да доведе до деформации во нивниот изглед и структурен интегритет.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 5
Пакет 1: 143/90/46 см, тежина 49 кг.
Пакет 2: 143/90/46 см, тежина 49 кг.
Пакет 3: 90/90/76 см, тежина 36 кг.
Пакет 4: 87/53/52 см, тежина 23 кг.
Пакет 5: 75/75/70 см, тежина 13 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Хавана 700.00 ден. 2700.00 ден. 900.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не