Аголна гарнитура Карино на спуштање, Карино, сиво-зелена | Мебел Виденов
Карино

Аголна гарнитура , сиво-зелена

Аголна гарнитура Карино на спуштање 1
Аголна гарнитура Карино на спуштање 2
Аголна гарнитура Карино на спуштање 3
Аголна гарнитура Карино на спуштање 4
Аголна гарнитура Карино на спуштање 5
Аголна гарнитура Карино на спуштање 6
Аголна гарнитура Карино на спуштање 7
Аголна гарнитура Карино на спуштање 8
Аголна гарнитура Карино на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Карино на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Карино на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Карино на спуштање 4_thumb
Аголна гарнитура Карино на спуштање 5_thumb
Аголна гарнитура Карино на спуштање 6_thumb
Аголна гарнитура Карино на спуштање 7_thumb
Аголна гарнитура Карино на спуштање 8_thumb
35400 ден
25000 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L239 B142 H71 см.
- место за спиење 127/203 см.
Лицев материјал:
- текстил: полиестер серија Аура
Тапацир:
- тапацирски ремени
- полнење: 10 см полиуретанска пена Т25/38, вата 150 гр/кв.м
Градба:
- иверица, цврсто дрво
Предности:
* Универзален (лева / десна насока е одредена за време на монтирањето)
* Функција кревет: седиште кое се повлекува, грб што се спушта
* Отстранувачки навлаки со патент за перниците
* Сандак (1 пар.), Тапациран
Ако ви недостасува расположение и вистинска удобност кога одмарате, обрнете внимание на моделот Карино. Екстензибилниот аголен модел нуди многу повеќе отколку што треба во секојдневниот живот. Софата има стилски изглед и одлична функционалност, кои го одредуваат неговото место како центар на привлечност за секое домаќинство. Карино софата е тапацирана со луксузна ткаенина од серијата Аура. Зголемената еластичност на обвивката и полиуретанската пена обезбедува максимална удобност во која било област, истовремено обезбедувајќи обновување на првобитната состојба на седиштата и перничињата по употребата. Моделот Карино има функција за спиење, што ви овозможува лесно да го трансформирате софата во голем и удобна кревет.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 132/90/58 см, тежина 42 кг.
Пакет 2: 141/70/70 см, тежина 30 кг.
Пакет 3: 88/62/36 см, тежина 18 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Карино 700.00 ден. 1400.00 ден. 400.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не