Аголна гарнитура Молиер на извлекување, Молиер, Grey Silk + сива | Мебел Виденов
Молиер

Аголна гарнитура на извлекување , Grey Silk + сива

Аголна гарнитура Молиер на извлекување 1
Аголна гарнитура Молиер на извлекување 2
Аголна гарнитура Молиер на извлекување 3
Аголна гарнитура Молиер на извлекување 4
Аголна гарнитура Молиер на извлекување 5
Аголна гарнитура Молиер на извлекување 1_thumb
Аголна гарнитура Молиер на извлекување 2_thumb
Аголна гарнитура Молиер на извлекување 3_thumb
Аголна гарнитура Молиер на извлекување 4_thumb
Аголна гарнитура Молиер на извлекување 5_thumb
77400 ден
60900 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Димензии:
- L270 B190 H95 см.
- област за спиење: 128/205
Лицев материјал:
- полиестер текстил
Тапацир:
- основа: цик-цак пружини
- полнење - полиуретанска пена 10 см N 25, вата од полиестер, дополнителни материјали од тапацир
Градба:
- цврсто дрво, иверица
Предности:
* функција на креветот - душек на извлекување
* сандак со механизам за подигнување
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 180/100/100 см, тежина 83 кг.
Пакет 2: 195/95/100 см, тежина 80 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Молиер 300.00 ден. 2000.00 ден. 600.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не