Аголна гарнитура Мондо на спуштање, Мондо, сив | Мебел Виденов
Мондо

Аголна гарнитура , сив

Аголна гарнитура Мондо на спуштање 1
Аголна гарнитура Мондо на спуштање 2
Аголна гарнитура Мондо на спуштање 3
Аголна гарнитура Мондо на спуштање 4
Аголна гарнитура Мондо на спуштање 5
Аголна гарнитура Мондо на спуштање 6
Аголна гарнитура Мондо на спуштање 7
Аголна гарнитура Мондо на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Мондо на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Мондо на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Мондо на спуштање 4_thumb
Аголна гарнитура Мондо на спуштање 5_thumb
Аголна гарнитура Мондо на спуштање 6_thumb
Аголна гарнитура Мондо на спуштање 7_thumb
30000 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

сив

Бесплатна достава: 15 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L229 B150 H84 см.
- област за спиење: 140/200 см.
Лицеви материјали:
- полиестер текстил
Тапацир / пополнување:
- пена со висина од 8 см. N30; полиестерска памучна волна 150 g / sq.m.,
Предности:
* универзална - насоката се одредува при монтажа
* функција за спиење – дополнителен душек
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри заради можноста за сечење на тапацирот.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 131/85/44 см, тежина 44 кг.
Пакет 2: 155/74/54 см, тежина 50 кг.
Пакет 3: 85/57/16 см, тежина 9 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Мондо 700.00 ден. 1500.00 ден. 600.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не