Аголна гарнитура Орлеан на спуштање, Орлеан, жолта + сина | Мебел Виденов
Орлеан

Аголна гарнитура на спуштање , жолта + сина

Аголна гарнитура Орлеан на спуштање 1
Аголна гарнитура Орлеан на спуштање 2
Аголна гарнитура Орлеан на спуштање 3
Аголна гарнитура Орлеан на спуштање 4
Аголна гарнитура Орлеан на спуштање 5
Аголна гарнитура Орлеан на спуштање 6
Аголна гарнитура Орлеан на спуштање 7
Аголна гарнитура Орлеан на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Орлеан на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Орлеан на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Орлеан на спуштање 4_thumb
Аголна гарнитура Орлеан на спуштање 5_thumb
Аголна гарнитура Орлеан на спуштање 6_thumb
Аголна гарнитура Орлеан на спуштање 7_thumb
48700 ден
34400 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Димензии: L260 B173 H72 см.
* област за спиење 144/213 см.
Лицев материјал: во посочените комбинации на бои
• Седишта, грб и потпирачи за рака: полиестерски текстил
• Перници: текстил полиестер
- тапацир: пена, полиестерска обвивка, дополнителни материјали за тапацир
- конструкција: цврсто дрво, иверица, пружини
Предности:
- ексклузивен дизајн
- голем кревет
- сандак
Преобразување во кревет - повлекување на седиштето
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 168/94/72 см, тежина 59 кг.
Пакет 2: 179/94/72 см, тежина 60 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Орлеан 400.00 ден. 1600.00 ден. 500.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не