Аголна гарнитура Орлеан на спуштање, Орлеан, графит + сиво | Мебел Виденов
Орлеан

Аголна гарнитура на спуштање , графит + сиво

Аголна гарнитура Орлеан на спуштање 1
Аголна гарнитура Орлеан на спуштање 2
Аголна гарнитура Орлеан на спуштање 3
Аголна гарнитура Орлеан на спуштање 4
Аголна гарнитура Орлеан на спуштање 5
Аголна гарнитура Орлеан на спуштање 6
Аголна гарнитура Орлеан на спуштање 7
Аголна гарнитура Орлеан на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Орлеан на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Орлеан на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Орлеан на спуштање 4_thumb
Аголна гарнитура Орлеан на спуштање 5_thumb
Аголна гарнитура Орлеан на спуштање 6_thumb
Аголна гарнитура Орлеан на спуштање 7_thumb
36700 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Лев

Бесплатна достава: 15 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии: L260 B173 H72 см.
* област за спиење 144/213 см.
Лицев материјал: во посочените комбинации на бои
• Седишта, грб и потпирачи за рака: полиестерски текстил
• Перници: текстил полиестер
- тапацир: пена, полиестерска обвивка, дополнителни материјали за тапацир
- конструкција: цврсто дрво, иверица, пружини
Предности:
- ексклузивен дизајн
- голем кревет
- сандак
Преобразување во кревет - повлекување на седиштето
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 168/94/72 см, тежина 59 кг.
Пакет 2: 179/94/72 см, тежина 60 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Орлеан 700.00 ден. 1900.00 ден. 600.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не