Аголна гарнитура Рим, на спуштање, Рим, зелена | Мебел Виденов
Рим

Аголна гарнитура, на спуштање , зелена

Аголна гарнитура Рим, на спуштање 1
Аголна гарнитура Рим, на спуштање 2
Аголна гарнитура Рим, на спуштање 3
Аголна гарнитура Рим, на спуштање 4
Аголна гарнитура Рим, на спуштање 5
Аголна гарнитура Рим, на спуштање 6
Аголна гарнитура Рим, на спуштање 7
Аголна гарнитура Рим, на спуштање 8
Аголна гарнитура Рим, на спуштање 9
Аголна гарнитура Рим, на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Рим, на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Рим, на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Рим, на спуштање 4_thumb
Аголна гарнитура Рим, на спуштање 5_thumb
Аголна гарнитура Рим, на спуштање 6_thumb
Аголна гарнитура Рим, на спуштање 7_thumb
Аголна гарнитура Рим, на спуштање 8_thumb
Аголна гарнитура Рим, на спуштање 9_thumb
54900 ден
Попуст: -36%
35000 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Десен

Бесплатна достава: 10 дена

Аголна гарнитура Рим, на спуштање
- димензии: L305 B195 H90 см.
* простор за спиење 146/255 см.
- лицев материјал: во посочените комбинации на бои
• Седишта, грб и потпирачи за раце: текстил полиестер
• Перници: полиестер текстил
- тапацир: сунѓер, вата од полиестер, дополнителни материјали за тапацир
- конструкција: цврсто дрво, иверица, пружини
Предности:
- ексклузивен дизајн
- сандак
Трансформација во кревет - седиштето се повлекува
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети, заради веројатност за сечење на мебелот.
Потпирачите за раце на софите НЕ се наменети за седење. Секое динамично оптеретување или седење на нив може да доведе до деформации на нивниот изглед и структурен интегритет.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
Одржување: Користете микрофибер крпа натопена во раствор со млака вода и неутрален сапун.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 195/90/70 см, тежина 63,5 кг.
Пакет 2: 195/110/70 см, тежина 70 кг.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Рим 300.00 ден. 1600.00 ден. 500.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени