Аголна гарнитура Роли на спуштање, Роли, темно беж | Мебел Виденов
Роли

Аголна гарнитура на спуштање , темно беж

Аголна гарнитура Роли на спуштање 1
Аголна гарнитура Роли на спуштање 2
Аголна гарнитура Роли на спуштање 3
Аголна гарнитура Роли на спуштање 4
Аголна гарнитура Роли на спуштање 5
Аголна гарнитура Роли на спуштање 6
Аголна гарнитура Роли на спуштање 7
Аголна гарнитура Роли на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Роли на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Роли на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Роли на спуштање 4_thumb
Аголна гарнитура Роли на спуштање 5_thumb
Аголна гарнитура Роли на спуштање 6_thumb
Аголна гарнитура Роли на спуштање 7_thumb
31900 ден
21700 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии: L260 B156 H75 см.
* простор за спиење 130/205 см.
Лицев материјал:
- текстил серија Сахара
Тапацир:
- пена 2738, H10 см, полиестерска обвивка 150 г / лм, дополнителни материјали за тапацир
Градба:
- цврсто дрво, иверица
Предности:
- универзален (лево / десно се определува за време на монтажата)
- функција - кревет
- сандак
- отстранливи навлкаки за перници со патенти
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 136/90/55 см, тежина - 48 кг.
Пакет 2: 144/81/43 см, тежина - 30 кг.
Пакет 3: 92/76/53 см, тежина - 27 кг.
Слични производи
Последно видени