Аголна гарнитура Таити на спуштање, Таити, светло кафeaвa + кафeaва кожа | Мебел Виденов
Таити

Аголна гарнитура на спуштање , светло кафeaвa + кафeaва кожа

Аголна гарнитура Таити на спуштање 1
Аголна гарнитура Таити на спуштање 2
Аголна гарнитура Таити на спуштање 3
Аголна гарнитура Таити на спуштање 4
Аголна гарнитура Таити на спуштање 5
Аголна гарнитура Таити на спуштање 6
Аголна гарнитура Таити на спуштање 7
Аголна гарнитура Таити на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Таити на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Таити на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Таити на спуштање 4_thumb
Аголна гарнитура Таити на спуштање 5_thumb
Аголна гарнитура Таити на спуштање 6_thumb
Аголна гарнитура Таити на спуштање 7_thumb
37900 ден
31200 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 30 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L225 B146 H86 см
- област за спиење: 135/195 см.
Лицев материјал:
- полиестер текстил
Тапацир / пополнување:
- основа: цик-цак пружини
- перници: полиуретанска мешавина од пена, отстранливи навлаки
Градба:
- цврсто дрво
- цврсто буково дрво
- иверица, ПДВ
Предности:
* Функција - кревет
* Универзален (лево / десно што треба да се утврди при монтажа)
* Сандак
Обрнете внимание!
Дозволени сe отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 147/71/42 см, тежина 36,5 кг.
Пакет 2: 131/85/58 см, тежина 52 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Таити 700.00 ден. 1700.00 ден. 600.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не