Аголна гарнитура Теменуга на спуштање, Теменуга , кафеава + светло кафеава | Мебел Виденов
Теменуга

Кујнска аголна гарнитура , кафеава + светло кафеава

Аголна гарнитура Теменуга на спуштање 1
Аголна гарнитура Теменуга на спуштање 2
Аголна гарнитура Теменуга на спуштање 3
Аголна гарнитура Теменуга на спуштање 4
Аголна гарнитура Теменуга на спуштање 5
Аголна гарнитура Теменуга на спуштање 6
Аголна гарнитура Теменуга на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Теменуга на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Теменуга на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Теменуга на спуштање 4_thumb
Аголна гарнитура Теменуга на спуштање 5_thumb
Аголна гарнитура Теменуга на спуштање 6_thumb
23300 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 15 дена

Универзална гарнитура кој совршено ќе се вклопи во мебелот на вашата кујна.
- димензии: L205 B70 / 130 H44 / 80 см.
* Површина за спиење: B106 L186 cм.
- Лицев материјал:
1. седишта: текстилна серија ДОРИ, 100% полиестер
2. тело и грб: еко кожа, PU
- тапацир: пена со висина од 6 см, дополнителни материјали со тапацир
- конструкција: иверица, цврсто иглолисно дрво
Предности:
* универзален - лева или десна страна се определува за време на монтажата
* сандаци за складирање 2 пар.
* механизам за повлекување на душекот
Наведената цена вклучува 1 пар. декоративна перница од текстил.
За да ја изработиме Теменуга избравме специјална серија ткаенина - ДОРИ. Текстилот е исклучително мек, пријатен на допир, има голема отпорност на стареење, цврстина на бојата, како и отпорност на лупење.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.Овој вид на оштетување на на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Потребен е отвор на вратата со минимална големина од 70 см за внесување на модулите.
Одржување: За одржување на еко-кожа и тапацир, користете микрофибер крпа натопена во раствор од млака вода и неутрален сапун.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 140/70/85 см, тежина 54 кг.
Пакет 2: 70/70/85 см, тежина 21 кг.
Пакет 3: 65/70/85 см, тежина 24 кг.
 
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Теменуга 300.00 ден. 800.00 ден. 200.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не