Аголна гарнитура Тенерифе на спуштање, Тенерифе, црвена | Мебел Виденов
Тенерифе

Аголна гарнитура на спуштање , црвена

Аголна гарнитура Тенерифе на спуштање 1
Аголна гарнитура Тенерифе на спуштање 2
Аголна гарнитура Тенерифе на спуштање 3
Аголна гарнитура Тенерифе на спуштање 4
Аголна гарнитура Тенерифе на спуштање 5
Аголна гарнитура Тенерифе на спуштање 6
Аголна гарнитура Тенерифе на спуштање 7
Аголна гарнитура Тенерифе на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Тенерифе на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Тенерифе на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Тенерифе на спуштање 4_thumb
Аголна гарнитура Тенерифе на спуштање 5_thumb
Аголна гарнитура Тенерифе на спуштање 6_thumb
Аголна гарнитура Тенерифе на спуштање 7_thumb
37400 ден
25300 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

црвена

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L260 B153 H57 см.
- област за спиење: 140/210 см.
Лицев материјал:
- текстил.
Тапацир / пополнување:
- полиуретанска пена N2538 10 см.
- појаси на тапацир.
Градба:
- иверица, цврсто дрво
Предности:
* универзален (лево / десно) се одредува за време на монтажата)
* се трансформира со механизам за душек во кревет.
* сандак 1 пар.
* структурно засилена основа
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 4
Пакет 1: 140/92/77 см, тежина - 51 кг.
Пакет 2: 157/71/77 см, тежина - 29 кг.
Пакет 3: 153/66/20 см, тежина - 22 кг.
Пакет 4: 90/66/26 см, тежина - 15 кг.
Слични производи
Последно видени