Аголна гарнитура Тоскана на спуштање, Тоскана, тиркиз + светло сива | Мебел Виденов
Тоскана

Аголна гарнитура на спуштање , тиркиз + светло сива

Аголна гарнитура Тоскана на спуштање 1
Аголна гарнитура Тоскана на спуштање 2
Аголна гарнитура Тоскана на спуштање 3
Аголна гарнитура Тоскана на спуштање 4
Аголна гарнитура Тоскана на спуштање 5
Аголна гарнитура Тоскана на спуштање 6
Аголна гарнитура Тоскана на спуштање 7
Аголна гарнитура Тоскана на спуштање 8
Аголна гарнитура Тоскана на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Тоскана на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Тоскана на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Тоскана на спуштање 4_thumb
Аголна гарнитура Тоскана на спуштање 5_thumb
Аголна гарнитура Тоскана на спуштање 6_thumb
Аголна гарнитура Тоскана на спуштање 7_thumb
Аголна гарнитура Тоскана на спуштање 8_thumb
43000 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Лев

Бесплатна достава: 15 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Аголна гарнитура Тоскана на спуштање
- димензии: L300 B197 H85 см.
* област за спиење 142/250 см.
- лицев материјал: во посочените комбинации на бои
• Седишта, грб и потпирачи за рака: полиестерски текстил
• Перници: текстил полиестер
- тапацир: сунѓер, полиестерска обвивка, дополнителни материјали за тапацир
- конструкција: цврсто дрво, иверица, пружини
Предности:
- ексклузивен дизајн
- голем кревет
- сандак
Преобразување во кревет - повлекување на седиштето
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
Одржување: Користете микрофибер крпа натопена во раствор со млака вода и неутрален сапун.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 197/92/70 см, тежина 63,5 кг.
Пакет 2: 200/110/70 см, тежина 71 кг.
 


Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Тоскана 700.00 ден. 2100.00 ден. 700.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не