Аголна гарнитура Венеција на спуштање, Венеција, кафеава + жолта | Мебел Виденов
Венеција

Аголна гарнитура на спуштање , кафеава + жолта

Аголна гарнитура Венеција на спуштање 1
Аголна гарнитура Венеција на спуштање 2
Аголна гарнитура Венеција на спуштање 3
Аголна гарнитура Венеција на спуштање 4
Аголна гарнитура Венеција на спуштање 5
Аголна гарнитура Венеција на спуштање 6
Аголна гарнитура Венеција на спуштање 7
Аголна гарнитура Венеција на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Венеција на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Венеција на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Венеција на спуштање 4_thumb
Аголна гарнитура Венеција на спуштање 5_thumb
Аголна гарнитура Венеција на спуштање 6_thumb
Аголна гарнитура Венеција на спуштање 7_thumb
40600 ден
29100 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L247 B166 H80 см..
- место за спиење: 131/207 см.
Лицев материјал:
- текстил: полиестер
Тапацир/полнење:
- основа: иверица
- полнење: полиуретанска пена T25 / 38, висина на сунѓерот H 8 см, памучна волна 150 гр/кв.м
Градба:
- иверица, цврсто дрво,
Предности:
* Универзален
* Функција кревет: седиште кое се повлекува, грб што се спушта
* Сандак 1 пар.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
 За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 136/90/58 см, тежина 46,5 кг.
Пакет 2: 165/72/70 см, тежина 32 кг.
Пакет 3: 125/61/40 см, тежина 22 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Венеција 700.00 ден. 1600.00 ден. 500.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не