Аголна гарнитура Виченца, на спуштање, Виченца, беж + кафеава | Мебел Виденов
Виченца

Аголна гарнитура на спуштање , беж + кафеава

Аголна гарнитура Виченца, на спуштање 1
Аголна гарнитура Виченца, на спуштање 2
Аголна гарнитура Виченца, на спуштање 3
Аголна гарнитура Виченца, на спуштање 4
Аголна гарнитура Виченца, на спуштање 5
Аголна гарнитура Виченца, на спуштање 6
Аголна гарнитура Виченца, на спуштање 7
Аголна гарнитура Виченца, на спуштање 8
Аголна гарнитура Виченца, на спуштање 9
Аголна гарнитура Виченца, на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Виченца, на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Виченца, на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Виченца, на спуштање 4_thumb
Аголна гарнитура Виченца, на спуштање 5_thumb
Аголна гарнитура Виченца, на спуштање 6_thumb
Аголна гарнитура Виченца, на спуштање 7_thumb
Аголна гарнитура Виченца, на спуштање 8_thumb
Аголна гарнитура Виченца, на спуштање 9_thumb
38500 ден
23400 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L270 B166 H85 см.
- област за спиење 145/235 см.
Лицев материјал:
- полиестер текстил
Тапацир:
- основа: цик-цак пружини
- полнење - полиуретанска пена N30, полиестерска обвивка, дополнителни материјали за тапацир
Градба:
- цврсто дрво, иверица
Предности:
* функција на креветот - душек на извлекување
* сандак - механизам за подигнување со пружини
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 168/72/45 см, тежина -42 кг.
Пакет 2: 131/90/45 см, тежина -44,2 кг.
Пакет 3: 168/67/45 см, тежина -30 кг.
 
 
 
 
 
 
 
 
Слични производи
Последно видени