Аспиратор, Аспиратор, за вградување, инокс | Мебел Виденов
Аспиратор

Аспиратор

Аспиратор 1
Аспиратор 2
Аспиратор 3
Аспиратор 4
Аспиратор 5
Аспиратор 6
Аспиратор 1_thumb
Аспиратор 2_thumb
Аспиратор 3_thumb
Аспиратор 4_thumb
Аспиратор 5_thumb
Аспиратор 6_thumb
5300 ден
Попуст: -29%
3700 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Аспираторот е погоден за монтирање во шкаф 60 см.
- капацитет максимум 520 куб.м/ч.
- 2x110W мотор
- нивоа на бучава мин 59dB
- LED осветлување 1x5W
- метални касетни филтри
- димензии 60 / 28,5 / 17,3 см.
- за воздушен канал Ø12 см.
- Спречувач на проток
- боја / декор: основа - сива; телескопски панел - не'рѓосувачки челик
Предности:
- телескопски панел
- филтри за многукратно користење
- вградено осветлување
- врска со електричната мрежа - приклучок
Аспираторите се практично модерно решение за отстранување мириси и пареа од кујната надвор. Ова помага да се одржи пријатна атмосфера дури и за време на продолжено или често готвење. Аспираторот има средно висок работен капацитет, што гарантира одлична работа во мали и средни кујни. Максималното ниво на бучава на енергија ги исполнува прифатените стандарди за аспиратори со двоен мотор. Вграденото осветлување удобно го надополнува осветлувањето на работната површина без оглед на временскиот опсег. Металните филтри за се за многукратна употреба. Тие се безбедни за миење садови. Дискретниот неповратен вентил спречува враќање на пареата и мирисите назад во просторијата.
Обрнете внимание!
Сообразете ги димензиите и работните димензии на апаратот со шкафот предвидени за неговата монтажа.
Пред одржување, исклучете го апаратот од напојувањето.
Не отстранувајте ги филтрите додека аспираторот работи.
Не оставајте го апаратот без надзор додека работи шпоретот, за да избегнете пожар.
Забрането е палење под аспираторот.
Не дозволувајте слободниот пламен да гори под аспираторот, бидејќи може да ги оштети филтрите и да предизвика пожар.
Периодично исчистете ги филтрите на аспираторот, како што е наведено.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 63/36/20 см, тежина 9 кг.
Последно видени