Бебешко креветче Арита, Арита, бело + виолетово | Мебел Виденов
Арита

Бебешко креветче , бело + виолетово

Бебешко креветче Арита 1
Бебешко креветче Арита 2
Бебешко креветче Арита 3
Бебешко креветче Арита 4
Бебешко креветче Арита 5
Бебешко креветче Арита 1_thumb
Бебешко креветче Арита 2_thumb
Бебешко креветче Арита 3_thumb
Бебешко креветче Арита 4_thumb
Бебешко креветче Арита 5_thumb
19400 ден
Попуст: -27%
14100 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Креветот е погоден за душек 70/110 см.
Решетка - подвижна
- димензии: 165/80/110 см.
- конструкција: ламинирана иверица, ПВЦ-рабови 2 мм.
- декорaција: бела + виолетова
- подлога за душеци: МДФ, со дупки за вентилација
Предности:
- механизам за тивко лулање со можност за фиксирање
- подвижна решетка со заклучување
- цврст заден панел
- шкафче за облека, пелени, со врата и фиоки
- безбедни агли и рабови.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Цената не вклучува душек.
Користете душек со соодветна големина, минималната дебелина на душекот треба да биде 6 см и максималната 10 см. Должината и ширината на душекот треба да биде таква што празнината помеѓу душекот и страните и предната страна, не треба да надминува 30 мм.
За да го користите механизмот за лулка, креветот мора да биде поставен на рамен под и најмалку 5 см оддалечен од ѕидот. Безбедноста на вашето дете бара употреба на кревет и душек со соодветна големина. Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во видот и својствата на тапацирот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 4
Пакет 1: 113/81/12 см, тежина 30 кг.
Пакет 2: 81/69/16 см, тежина 25 кг.
Пакет 3: 162/33/10 см, тежина 28 кг.
Пакет 4: 81/81/9 см, тежина 29 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Арита 1200.00 ден. 600.00 ден. 200.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не