Бебешко креветче Данис, Данис, бело + бука | Мебел Виденов
Данис

Бебешко креветче , бело + бука

Бебешко креветче Данис 1
Бебешко креветче Данис 2
Бебешко креветче Данис 3
Бебешко креветче Данис 4
Бебешко креветче Данис 5
Бебешко креветче Данис 1_thumb
Бебешко креветче Данис 2_thumb
Бебешко креветче Данис 3_thumb
Бебешко креветче Данис 4_thumb
Бебешко креветче Данис 5_thumb
9500 ден
Попуст: -25%
7100 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 15 дена

Креветот е погоден за душек 60/120 см.
Решетка - неподвижна
- димензии: 125/69/96 см.
- конструкција: ламинирана иверица, ПВЦ-рабови 2 мм.
- декорација: бела + бука
- подлога за душеци: МДФ, со дупки за вентилација
Предности:
- цврст заден панел
- безбедни агли и рабови.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Цената не вклучува душек.
Користете душек со соодветна големина, минималната дебелина на душекот треба да биде 6 см и максималната 10 см. Должината и ширината на душекот треба да биде таква што празнината помеѓу душекот и страните и предната страна, не треба да надминува 30 мм.
За да го користите механизмот за лулка, креветот мора да биде поставен на рамен под и најмалку 5 см оддалечен од ѕидот. Безбедноста на вашето дете бара употреба на кревет и душек со соодветна големина. Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во видот и својствата на тапацирот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 125/70/12 см, тежина 28 кг.
Пакет 2: 98/70/5 см, тежина 15 кг.
 
 
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Данис 500.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени