Бебешко креветче Данис со лулка + 2 фиоки, Данис, бело + даб сонома | Мебел Виденов
Данис

Бебешко креветче , бело + даб сонома

Бебешко креветче Данис со лулка + 2 фиоки 1
Бебешко креветче Данис со лулка + 2 фиоки 2
Бебешко креветче Данис со лулка + 2 фиоки 3
Бебешко креветче Данис со лулка + 2 фиоки 4
Бебешко креветче Данис со лулка + 2 фиоки 5
Бебешко креветче Данис со лулка + 2 фиоки 1_thumb
Бебешко креветче Данис со лулка + 2 фиоки 2_thumb
Бебешко креветче Данис со лулка + 2 фиоки 3_thumb
Бебешко креветче Данис со лулка + 2 фиоки 4_thumb
Бебешко креветче Данис со лулка + 2 фиоки 5_thumb
11900 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 15 дена

Креветот е погоден за душек 60/120 см.
Решетка - подвижна
- димензии: 125/70/102 см.
- конструкција: ламинирана иверица, ПВЦ-рабови 2 мм.
- декори: бела + даб сонома
- подлога за душеци: МДФ, со дупки за вентилација
Предности:
- механизам за тивко лулање со можност за фиксирање
- цврст заден панел
- безбедни агли и рабови.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Цената не вклучува душек.
Користете душек со соодветна големина, минималната дебелина на душекот треба да биде 6 см и максималната 10 см. Должината и ширината на душекот треба да биде таква што празнината помеѓу душекот и страните и предната страна, не треба да надминува 30 мм.
За да го користите механизмот за лулка, креветот мора да биде поставен на рамен под и најмалку 5 см оддалечен од ѕидот. Безбедноста на вашето дете бара употреба на кревет и душек со соодветна големина. Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во видот и својствата на тапацирот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 125/72/12 см, тежина 28 кг.
Пакет 2: 115/30/10 см, тежина 18 кг.
Пакет 3: 104/70/6 см, тежина 18 кг.
 
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Данис 700.00 ден. 300.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Комбинирайте с:
Последно видени

Следете не