Бебешко креветче Дино, Дино, бела + сива | Мебел Виденов
Дино

Бебешко креветче , бела + сива

Бебешко креветче Дино 1
Бебешко креветче Дино 2
Бебешко креветче Дино 3
Бебешко креветче Дино 4
Бебешко креветче Дино 1_thumb
Бебешко креветче Дино 2_thumb
Бебешко креветче Дино 3_thumb
Бебешко креветче Дино 4_thumb
8900 ден
Попуст: -36%
5600 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 15 дена

Бебешко креветче Дино
Креветот е погоден за душек 70/140 см.
Решетка - 2 парчиња со 3 подвижни дипли.
Димензии:
- L145 B78 H80 см.
Градба:
- ламинирана иверица, ПВЦ рабови
- декорација: бела + сива
- подлога за душеци: МДФ, со дупки за вентилација
За удобноста и безбедноста на детето, најважна е безбедноста на околината во која тој расте и се развива. Квалитетни материјали со силни облоги, безбедни рабови и форми создаваат сигурна и удобна околина за деца. Бебе креветот Мони е модел создаден со грижа и внимание на потребите и удобноста на најмладите во семејството. Основата на душекот на креветот може да се постави на 2 нивоа, што ви овозможува да го спуштите или подигнете нивото на душекот според возраста и висината на детето.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Душекот не е вклучен во цената.
Користете душек со соодветна големина, минималната дебелина на душекот треба да биде 6 см и максималната 10 см. Должината и ширината на душекот треба да биде таква што јазот помеѓу душекот и страните и челото не треба да надминува 30 мм.
Безбедноста на вашето дете бара да користите кревет и душек со соодветна големина. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 148/80/12 см, тежина 28 кг.

 
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Дино 200.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени