Бебешкo креветче Елиз, Елиз, сина | Мебел Виденов
Елиз

Бебешко креветче , сина

Бебешкo креветче Елиз 1
Бебешкo креветче Елиз 2
Бебешкo креветче Елиз 3
Бебешкo креветче Елиз 4
Бебешкo креветче Елиз 1_thumb
Бебешкo креветче Елиз 2_thumb
Бебешкo креветче Елиз 3_thumb
Бебешкo креветче Елиз 4_thumb
9400 ден
5900 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

сина

Бесплатна достава: 10 дена

Бебешкo креветче Елиз
Креветот е погоден за душек 70/140 см.
Решетка - 2 парчиња со 3 подвижни дипли
Димензии:
- L145 B78 H92 см.
Градба:
- ламинирана иверица, ПВЦ бел раб
- декорација: син
- подлога за душеци: МДФ, со дупки за вентилација
За удобноста и безбедноста на детето, најважна е безбедноста на околината во која тој расте и се развива. Квалитетни материјали со силни облоги, безбедни рабови и форми создаваат сигурна и удобна околина за деца. Бебе кревет Елиза е модел создаден со грижа и внимание на потребите и удобноста на најмладите во семејството. Основата на душекот на креветот може да се постави на 2 нивоа, што ви овозможува да го спуштите или подигнете нивото на душекот според возраста и висината на детето.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Душекот не е вклучен во цената.
Користете душек со соодветна големина, минималната дебелина на душекот треба да биде 6 см и максималната 10 см. Должината и ширината на душекот треба да биде таква што јазот помеѓу душекот и страните и челото не треба да надминува 30 мм.
Безбедноста на вашето дете бара да користите кревет и душек со соодветна големина.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 120/66/10 см, тежина 28 кг.
Пакет 2: 95/66/10 см, тежина 24 кг.
 
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Елиз 200.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не