Бебешко креветче Еви, Еви, бело + зелено | Мебел Виденов
Еви

Бебешко креветче , бело + зелено

Бебешко креветче Еви 1
Бебешко креветче Еви 2
Бебешко креветче Еви 3
Бебешко креветче Еви 4
Бебешко креветче Еви 1_thumb
Бебешко креветче Еви 2_thumb
Бебешко креветче Еви 3_thumb
Бебешко креветче Еви 4_thumb
7200 ден
5300 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Креветчето е погодно за душек од 60/120 см.
Решетка - подвижна
- димензии: 125/69/96 см.
- конструкција: ламинирана иверица, ПВЦ-рабови 2 мм.
- декорација: бела + зелена
- подлога за душеци: МДФ, со дупки за вентилација
Предности:
- безбедни агли и рабови.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Цената не вклучува душек.
Користете душек со соодветна големина, минималната дебелина на душекот треба да биде 6 см и максималната 10 см. Должината и ширината на душекот треба да биде таква што празнината помеѓу душекот и страните и предната страна, не треба да надминува 30 мм.
За да го користите механизмот за лулка, креветот мора да биде поставен на рамен под и најмалку 5 см оддалечен од ѕидот. Безбедноста на вашето дете бара употреба на кревет и душек со соодветна големина. Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во видот и својствата на тапацирот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 125/70/12 см, тежина 28 кг.
 
 
 
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Еви 400.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Комбинирайте с:
Последно видени

Следете не