Бебешко креветче Фори, Фори, бело + сино | Мебел Виденов
Фори

Бебешко креветче , бело + сино

Бебешко креветче Фори 1
Бебешко креветче Фори 2
Бебешко креветче Фори 3
Бебешко креветче Фори 4
Бебешко креветче Фори 5
Бебешко креветче Фори 1_thumb
Бебешко креветче Фори 2_thumb
Бебешко креветче Фори 3_thumb
Бебешко креветче Фори 4_thumb
Бебешко креветче Фори 5_thumb
22000 ден
13600 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 30 дена

Креветчето е погодно за душек од 70/110 см.
Решетка - подвижна
- димензии: 165/80/110 см.
- конструкција: ламинирана иверица, ПВЦ-рабови 2 мм.
- декорација: бело + сино
- подлога за душеци: МДФ, со дупки за вентилација
Предности:
- механизам за тивко лулање со можност за фиксирање
- подвижна решетка со заклучување
- цврст заден панел
- шкафче за облека, пелени, со врата и фиоки
- безбедни агли и рабови.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Цената не вклучува душек.
Користете душек со соодветна големина, минималната дебелина на душекот треба да биде 6 см и максималната 10 см. Должината и ширината на душекот треба да биде таква што празнината помеѓу душекот и страните и предната страна, не треба да надминува 30 мм.
За да го користите механизмот за лулка, креветот мора да биде поставен на рамен под и најмалку 5 см оддалечен од ѕидот. Безбедноста на вашето дете бара употреба на кревет и душек со соодветна големина. Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во видот и својствата на тапацирот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 4
Пакет 1: 113/81/12 см, тежина 30 кг.
Пакет 2: 81/69/16 см, тежина 25 кг.
Пакет 3: 162/33/10 см, тежина 28 кг.
Пакет 4: 81/81/9 см, тежина 29 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Фори 1500.00 ден. 800.00 ден. 300.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не