Биро Магнет, Магнет, бело + црно | Мебел Виденов
Магнет

Биро , бело + црно

Биро Магнет 1
Биро Магнет 2
Биро Магнет 3
Биро Магнет 4
Биро Магнет 5
Биро Магнет 1_thumb
Биро Магнет 2_thumb
Биро Магнет 3_thumb
Биро Магнет 4_thumb
Биро Магнет 5_thumb
5800 ден
3800 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L110 B50 H103 см.
Материјал на основа:
- ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 121/55/10 см, тежина 28 кг
 
Слични производи
Последно видени