Биро Оредо, Оредо, црвено | Мебел Виденов
Оредо

Биро , црвено

Биро Оредо 1
Биро Оредо 1_thumb
4100 ден
3000 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L100 B50 H75,5 см.
Материјал:
-ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
Овој производ можете да го нарачате без аванс на веб-страницата или по телефон 0892 90 90 92. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 104/51/9 см, тежина 24,9 кг.
 
 
Слични производи
Последно видени