Биро Селе, Селе, даб вотан + бел сјај | Мебел Виденов
Селе

Биро , даб вотан + бел сјај

Биро Селе 1
Биро Селе 2
Биро Селе 3
Биро Селе 4
Биро Селе 5
Биро Селе 1_thumb
Биро Селе 2_thumb
Биро Селе 3_thumb
Биро Селе 4_thumb
Биро Селе 5_thumb
7200 ден
Попуст: -25%
5300 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L120 B60 H76 см.
Основа:
- иверка
Врати:
- иверка, бел сјај
- метални рачки
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 87/55/72 см, тежина 17,8 кг.
Пакет 2: 122/61/4 см, тежина 12,9 кг.
Пакет 3: 56/41/4 см, тежина 3,05 кг.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Селе 700.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не