Биро Сидо, Сидо, бел мат | Мебел Виденов
Сидо

Биро , бел мат

Биро Сидо 1
Биро Сидо 1_thumb
2200 ден
Попуст: -28%
1600 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

бел мат

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L90 B45 H74 cм.
Основа:
- ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени. 
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 93/75/8 см, тежина 22 кг.
Слични производи
Последно видени