Биро Смарт, Смарт, бело | Мебел Виденов
Смарт

Биро , бело

Биро Смарт 1
Биро Смарт 2
Биро Смарт 3
Биро Смарт 4
Биро Смарт 5
Биро Смарт 1_thumb
Биро Смарт 2_thumb
Биро Смарт 3_thumb
Биро Смарт 4_thumb
Биро Смарт 5_thumb
7500 ден
Попуст: -36%
4800 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L110 B50 H76 см.
Материјал на основа:
- ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 117/57/10 см, тежина 30 кг.
Слични производи
Последно видени