Канцелариско биро Софија, Софија, даб сонома + бел сјај | Мебел Виденов
Софија

Биро , даб сонома + бел сјај

Канцелариско биро Софија 1
Канцелариско биро Софија 2
Канцелариско биро Софија 1_thumb
Канцелариско биро Софија 2_thumb
7500 ден
5100 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L140 B70 H75 см.
Основа материјал:
- иверица ламинирана
Површина врати:
-Сјај
Механизми:
-шини за фиоки
Основа површина:
-шагре
Врати материјал:
- иверица ламинирана
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 146/78/6 см, тежина - 24,5 кг.
Пакет 2: 81/75/9 см, тежина - 20 кг.
Пакет 3: 40/15/15 см, тежина - 1 кг.
 
Слични производи
Последно видени