Чешма S 2, S 2 | Мебел Виденов
S 2

Чешма S 2

Чешма S 2 1
Чешма S 2 1_thumb
1600 ден
1300 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Чешмите ја обезбедуваат оптимална потребна температура.
Во денешно време, има малку домаќинства кои сè уште не си дозволиле да имаат топла вода во кујната. Ова веќе не е луксуз, туку неопходност. Еве ја улогата на чешмите што ви ги нудиме - тие ќе обезбедат оптимална температура што ви треба и без никаков напор. Механизмот со кој се направени ја олеснува работата колку што е можно. Сето ова останува во историјата и одиме напред кон иднината, која ќе ни овозможи максимална удобност на секој начин.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧКА и УСЛУГИ
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 36/19/7 см, тежина 1 кг.
Последно видени