Чешма за кујна ICF263006C, ICF263006C, сива | Мебел Виденов
ICF263006C

Чешма за кујна ICF263006C

Чешма за кујна ICF263006C 1
Чешма за кујна ICF263006C 1_thumb
3800 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Чешмата има керамички механизам за затворање од 40 мм
Материјал:
- месинг
Покриеност:
- керамичка обвивка
Додатоци:
- туш
Високата чешма овозможува лесно миење на поголеми и нестандардни садови. Удобно е да се работи и функционално да ги надополнува модерните мијалници во кујната. Механизмот за затворање од керамика обезбедува непречена промена на притисокот и температурата на водата. Ефективната покриеност на чешмата е мазна и лесна за одржување.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧКА и УСЛУГИ
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 39/64/7 см, тежина 2,9 кг.
Последно видени