Детска комода Елиз, Елиз, син | Мебел Виденов
Елиз

Детска комода , син

Детска комода Елиз 1
Детска комода Елиз 2
Детска комода Елиз 3
Детска комода Елиз 4
Детска комода Елиз 5
Детска комода Елиз 1_thumb
Детска комода Елиз 2_thumb
Детска комода Елиз 3_thumb
Детска комода Елиз 4_thumb
Детска комода Елиз 5_thumb
12700 ден
Попуст: -37%
8000 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L60 B72 H115 см.
Изградба и врати:
- ламинирана иверка, ПВЦ-рабови 2 мм.
Декори:
- син
Механизми:
- шини за фиоки
Комодата Елиз е одличен додаток на креветчињата од нашиот каталог. Комодата е дизајнирана со пригодна табела за повивање и длабоки фиоки кои ви овозможуваат да ги чувате работите што ви се потребни во близина. Моделот е изработен од висококвалитетна ламинирана иверка за безбедност, рабовите се подебели и заоблени. Сите употребени материјали се безбедни за здравјето на луѓето. Производот се испорачува во силен и лесен пакет за носење со лесни упатства за инсталација. Сите елементи за поврзување и шемата на склопување се вклучени во сетот.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 120/66/10 см, тежина 28 кг.
Пакет 2: 95/66/10 см, тежина 24 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Елиз 600.00 ден. 300.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Комбинирайте с:
Последно видени

Следете не